Payroll

Geschikte kandidaat gevonden maar u wilt uw organisatie flexibel houden?
Alleen geen zin in loonadministratie en een hoop administratieve rompslomp?

 
 
 • Gemaakt voor u!

  U heeft de geschikte kandidaat gevonden maar u wilt uw organisatie flexibel houden of vind u loonadministratie een hoop administratieve rompslomp.

  Welinkpeople kan uw gehele verloning uit handen nemen en daarnaast uw organisatie in staat stellen in te spelen op de flexibele arbeidsmarkt van nu.
 • Van alle gemakken voorzien

  Wij bieden namelijk de beste payrolldienstverlening, doordat wij goed naar uw wensen luisteren, en op basis daarvan een passend contract voor uw medewerkers aanbieden.

  Welinkpeople garandeert u kwaliteit en service. Voor de uitbesteding van uw loonadministratie maken wij gebruik van een partner welke gespecialiseerd is in payroll dienstverlening.
 • U de koffie, wij de rest

  Door middel van payroll via Welinkpeople bent u verzekerd van een marktconform tarief en bent u verzekerd van een uitstekende service, een perfecte loonadministratie en afdracht van alle verschuldigde loonheffingen en premies. • Neem contact met ons op!

Contact

interesse in onze diensten of kunnen wij wat anders voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.

 • WeLinkPeople

  Avelingen West 28c
  4202MS
  Gorinchem

  0183-745800
  info@welinkpeople.nl

  Sander de Mos
  06-83664179
  sander@welinkpeople.nl

  Rekening nummer: NL19 INGB 0006 34 6000
  BTW nummer: NL 8534.78.041.B01
  KvK nummer: 61585068