CV database

Wij beschikken over een ruime database van CV`s, waarin u, via onze geavanceerde zoekmachine, kunt zoeken naar personeel dat door uzelf wordt geselecteerd.

 • Direct toegang tot onze CV`s

  Na betaling heeft u direct toegang tot al onze CV`s. Deze toegang betaalt u eenmalig en uw inzage is een maand lang geldig.
 • Zelf alle controle

  U kunt zelf direct contact opnemen met uw potentiele sollicitant zonder tussenkomst van tussenpersonen.

Wat bieden wij u

 • CV database

  WeLinkPeople denkt mee met u, als werkgever. WeLinkPeople biedt uitkomst via een transparant platform: een uniek concept, waarmee u als werkgever de grootste slagingskans op de arbeidsmarkt wordt geboden.

  In tegenstelling tot intermediairs en vacaturewebsites, stellen wij u in staat om zelf het beste personeel voor uw vacature te vinden. Wij beschikken over een ruime database van CV`s, waarin u, via onze geavanceerde zoekmachine, kunt zoeken naar personeel dat door uzelf wordt geselecteerd.

  Wanneer u tevreden bent over het gevonden aanbod aan passende CV`s, kunt u zelf besluiten om toegang te krijgen tot de best passende CV`s. Deze toegang betaalt u eenmalig en uw inzage is een maand lang geldig. U kunt zelf direct contact opnemen met uw potentiele sollicitant zonder tussenkomst van tussenpersonen.

  Onze CV database is een ideale manier om snel en makkelijk te matchen. Als werkgever kunt u profiteren van actuele CV's van kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

  Ontdek de mogelijkheden
 • Vacaturebank

  U als werknemer kunt snel en makkelijk in contact komen met uitdagende vacatures bij een grote diversiteit aan werkgevers. Het grote voordeel voor u als werknemer is een stuk anonimiteit en dat u rechtstreeks in contact komt met werkgevers. U wordt dus niet gebeld door allerlei uitzend- of detacheringsbureaus die u willen bemiddelen.

  Plaats hier u CV met uitgebreide motivatie en waar u exact naar op zoek bent!

  Upload je CV

Contact

interesse in onze diensten of kunnen wij wat anders voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.

 • WeLinkPeople

  Avelingen West 28c
  4202MS
  Gorinchem

  0183-745800
  info@welinkpeople.nl

  Sander de Mos
  06-83664179
  sander@welinkpeople.nl

  Rekening nummer: NL19 INGB 0006 34 6000
  BTW nummer: NL 8534.78.041.B01
  KvK nummer: 61585068